Трети семинар по традиционна стрелба с лък

Дата: 10.03.2016 - 15.03.2016
Организатор: Живата стрела - България / Living Arrow Horseback Archery- Bulgaria /; Сдружение - Авитохол; Школа по конна езда "Мадарски конник" - София; Партньор: Военноморски клуб - Варна;
Място на събитието: България, Варна,

.

Школа по традиционна стрелба с лък "Живата стрела, стрелба с лък от кон - България" (Living Arrow Horseback Archery - Bulgaria), заедно със "Сдружение за възстановяване и съхранение на българските традиции - Авитохол" организира във Варна трети семинар по традиционна стрелба с рефлексен лък, воден от създателя и лидер на школата - Михай Козмей, подпомаган от Димитър Труканов.

.

Освен във Варна от 10 до 15 март 2016 г., школата провежда семинари и в Мъглиж на 16,17 и 18 март 2016 г., в Сливен на 20, 21 и 22 март 2016 г. и в София на 24 и 25 март 2016 г.

.

Събитието се организира от Сдружение за възстановяване и съхранение на българските традиции - Авитохол с подкрепата на Военноморски клуб в град Варна. Преподаватели са Михай Козмей - световен шампион по конна стрелба с лък и Димитър Труканов основател на Школа по конна езда - Мадарски конник - гр. София.

Проекти

Дни на предците

Събор - фестивал на средновековния бит, култура, воински традиции и занаяти.

Корените български

Есенен събор - семинар на клубовете за исторически възстановки, свободни реконструктори и майстори на старинни занаяти.

Българската армия - от Аспарух до наши дни

Исторически спектакъл, пресъздаващ историята и величието на българската държава и армия.

Сподели във Facebook